Online blokfluitfestival

Vier keer per jaar wordt de online blokfluitfestival georganiseerd. Deze blokfluitdag wordt georganiseerd door Tom Beets en Eline Accoe onder de vleugels van Blokfluitdagen vzw. Het enige wat je nodig hebt is een blokfluit en een scherm met internetverbinding. Er zijn vier sessies van elk 90 minuten die je kan beleven via het online platform Zoom. Daarbovenop organiseren we ook een online concert om de dag feestelijk af te sluiten.

Een ticket omvat niet alleen het live evenement, maar ook de mogelijkheid om de sessies te herbekijken op een later moment. Ook als je er niet bij kan zijn is dit dus een buitenkans.

Inschrijven kan vanaf eind maart, en dit aan de bescheiden prijs van € 22. Steun je ons graag? Giften zijn welkom, zij helpen de toekomst van onze vzw te verzekeren. Voor kinderen en jongeren (-26j) is het festival gratis.

Vragen, zorgen, opmerkingen? Met een glimlach staan we je bij. Bij vragen en voor technische ondersteuning voor het festival kan je terecht bij Tom via info@blokfluitdagen.be of 0032 498 32 89 78. Tijdens het festival neemt Eline de support voor haar rekening (zelfde emailadres, 0032 492 62 63 68).

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen of contacteer Eline hier. Zij is helpdesk voor alle vragen, zowel muzikaal, praktisch als digitaal.