Accoestic in andere projecten

Je kent ons van

Samenklank Merchtem en Tienen

Project samenklank geloof dat muziek mensen samenbrengt en sociale banden binnen een samenleving versterkt. Muziek kan een belangrijke rol spelen in het creëren van een meer inclusieve, tolerante en cultureel diverse samenleving. Met SamenKlank creëren we ontmoetingskansen voor kansarmen om via muziek deel te nemen aan het culturele leven van de gemeenschap.

Studio blokfluit

Een project van de Vlaamse blokfluitleerkrachten. Een 120-tal blokfluitisten van over heel Vlaanderen komen samen om in kleine en grote ensembles samen te spelen.

Flutomanie

Flutomanie is een zomerkamp voor jonge blokfluiters tussen 10 en 25 jaar. Vijf dagen samen musiceren en plezier maken is waar Flutomanie voor staat. Het kamp gaat door van 22 augustus 2021 tot 27 augustus 2021 in Cadzand (NL). Ook dit jaar zijn we te gast in het prachtige domein van Cadzandië. Eline is betrokken bij Flutomanie in het lerarenteam sinds 2014.

oude muziek festival

Het festival staat open voor alle blokfluitisten, vanaf bescheiden amateurs tot en met pre-professionele musici. Sinds 2018 staat het festival ook open voor luit, gamba en nyckelharpa.