Folk editie

Het is al weer een tijdje geleden maar we vliegen er terug in. We hebben een speciale editie in petto: we gaan aan de slag met een nieuw thema: Folk. Deze keer met twee docenten: Dries en Elisabeth. Een duo met veel folkervaring en vooral ook veel enthousiasme.
Zin om een nieuwe wind door je blokfluit te laten waaien? Zin om veel plezier te maken? We leren samen tunes van België tot Jordanië van een partituur en op gehoor. Samen met twee ervaren topcoaches vliegen we erin om er een unieke dag van te maken. Onder de video kom je alle praktische informatie te weten. Tot dan!

Praktische informatie:

Wanneer: Datum nog te bepalen.

Dagindeling: We starten de dag om 10u. Iedereen is welkom vanaf 9u30. De dag eindigt om 18u. We eindigen de dag met een het opnemen van onze muziekstukken.

Locatie: Idee Kids vzw – Zwaantjesstraat 33, 9090 Melle (Gent). Er is parkingsplaats voorzien als je met de auto komt. Kom je liever met de trein dan kan je naar station Melle gaan. We voorzien een auto om jullie daar op te pikken en naar de locatie te brengen. Laat ons zeker weten om hoe laat je zou aankomen met de trein.

Meebrengen: Potlood, blokfluiten, lunch en pupiter.

Partijen: Als je graag de partijen op voorhand wil ontvangen stuur gerust een mailtje.

Deelnameprijs: €25

Annuleren: Je krijgt 100% van het inschrijvingsgeld terugbetaald als de dag wordt geannuleerd wegens coronamaatregelen.

Contactgegevens: Voor alle vragen kan je terecht bij Eline Accoe. Ja kan haar via hier contacteren.